Cazare in Transilvania la pensiune Transalpina

Descopera Transalpina incepand cu Alba-Iulia in Transilvania unde te asteapta aproape de munte, o aventura in tainele cunoasterii unui nou stil de viata unde cultura se imbina armonios cu natura

Pachet cazare Revelion in Transilvania la pensiune cu ciubar incalzit

Dupa portile Transilvaniei, intotdeauna se ascunde ceva frumos, nu? Asa e si la pensiunea Casa Artemis. Odata se i-ai trecut pragul, te va cucerii definitiv in cea mai frumoasa perioada a anului. Pachetul include : minim 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), bauturi traditionale (palinca de casa, visinata, vin), masa festiva in seara de revelion, ciubar din lemn cu apa incalzita, foc de tabara si foc de artificii pentru o experienta autentica in Romania, Transilvania! Tarif: 600 lei/ noapte/ persoana. Copii sub 5 ani au cazare gratuita. Copii cu varsta pana in 12 ani au reducere 50% fata de tariful de adult.

Video

Pachet cazare Craciun la Pensiune cu ciubar incalzit in Transilvania

Odata cu primii pasi facuti pe Valea Pianului, natura te va cucerii definitiv in cea mai frumoasa perioada a anului, Craciunul. Lasa spiritul Craciunului sa te cuprinda intr-un loc cu farmec aparte! Pachetul include: minim 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), bauturi traditionale (palinca de casa, visinata, vin fiert). Oferim masa festiva in seara de Craciun, ciubar din lemn cu apa incalzita pentru o experienta autentica in Romania, Transilvania. Tarif: 600 lei/noapte/persoana. Copiii sub 5 ani au cazare gratuita. Copiii cu varsta pana in 12 ani au reducere 50% fata de tariful de adult.

Video

Casa Artemis - vacanta in Transilvania

Savureaza o vacanta in inima Transilvaniei, in judetul Alba, la Casa Artemis! Te-ai saturat de agitatia vietii moderne? Atunci, despre Casa Artemis se poate spune ca este locul potrivit de cazare pentru a te deconecta de la stresul cotidian. Natura care inconjoara aceasta locatie deosebita emana liniste si relaxare. Ciubarul cu apa incalzita si piscina incalzita iti stau la dispozitie. Odata cu primii pași facuți pe Valea Pianului, iți dai seama ca natura te va cucerii definitiv.

Video

Cazare Transalpina - Judetul Alba - Sebes

Pensiunea cu piscina incalzita Casa Artemis este foarte aproape de Alba Iulia, in Transilvania, sat Pianu de Sus. Pensiunea e situata intr-o locatie de exceptie pe malul raului Pianu, inconjurata de dealuri cu paduri de pin, stejar si salcam. Raul are o lungime de 35 km si in vechime era cunoscut ca "raul de cristal", datorita curateniei albiei si limpezimii apei. Pensiunea se afla la mica distanta de Sebeș locul de unde putem spune ca incepe șoseaua Transalpina. Casa Artemis ofera posibilitati de cazare si relaxare in apropiere de Sebes, Alba Iulia. Pensiunea cu piscina incalzita Casa Artemis aflata in apropiere de A1 este locul ideal pentru o vacanta in judetul Alba.

Video

 

Check-in: 15-24 Check-out: 7-11

 

Location

jud. ALBA loc. Pianu de Sus (517537)
str. nr. 126

Get In Touch

Email: aronbaja@yahoo.com
Phone: +40744560411